New Paradigm Multi Dimensional Transformation is een prachtige methode om te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde (voor jezelf en anderen), zelfmeesterschap en innerlijke vrijheid in je multidimensionale bewustzijn.
 In de workshops vinden er meditaties en activaties plaats waardoor je gecentreerd wordt in je 'I Am " bewustzijn en je meer vanuit je volledige potentieel kan leven.

De voordelen zijn verder: assertiviteit, een zuiver kanaal worden en zijn van onvoorwaardelijke liefde zodat je helende energie kanaliseert in jezelf en deze universele liefdesenergie ook uitdraagt ,door deze balans kan je ook andere mensen helpen door healingen te faciliteren.

Dit is echter een ' bijwerking ' ervan. De activaties werken door in meer lagen van je bewustzijn (multidimensionaliteit) daardoor is dit ook niet te vergelijken met Reiki.

Daar waar de ' inwijdingen' van Reiki op het gegeven moment doorleefd zijn, werken de NPMDT activaties dusdanig door dat ze evolueren, het is een volledige verbinding met je I am presence en alle andere facetten van je energieveld.

Ik voel mij vanaf het begin thuis in deze methode en draag dit graag en vanuit liefde uit. Ik doe mijn best om je workshop fantastisch en tot een onvergetelijke ervaring te maken.

 klik hier om te horen en zien hoe John Armitage (de grondlegger) uitlegt hoe NPMDT van invloed kan zijn op je leven! ik was bij deze workshop in 2010 (de NPMDT 13d Master Teacher) ps wel in het engels gesproken.

                         New Paradigm MDT work&playshops

Ben je eraan toe om je leven nog meer bewust, verdiepend en meer vanuit je eigen unieke innerlijke kracht te leven? En ben jij er niet bang voor de confrontatie aan te gaan met jezelf (beter gezegd, wie je dacht dat je was) om zo te groeien naar wie je ' echt ' bent ? Dan zijn deze workshops zeker iets voor jou!

De energie van NPMDT werkt in MEER lagen van je bewustzijn (Multi Dimensionale Transformatie).

Ik kan oprecht zeggen dat de opschoningen, meditaties en activaties die je mag ontvangen in de New Paradigm MDT workshops (was eerder Shamballa MDH), de juiste instrumenten zijn om je nog meer met je ware essentie te verbinden en vanuit je hart te leven.

Hierdoor laat je je eigen ziel nog meer tot uitdrukking komen. Daarnaast staat het leven vanuit zelfmeesterschap , onvoorwaardelijke liefde en multidimensionaal bewustzijn centraal.

  Lees meer op de site van de NPMDT

 

                                             

Gespecialiseerd in het faciliteren in 1 op 1 workshops. Daardoor krijg jij verdiepingen en informatie op maat!  In groepsverband zijn workshops ook mogelijk, alles op aanvraag :). Voor de workshops is er geen uitgebreide intake nodig, graag wel van te voren een telefonisch introductiegesprek (is gratis) zodat we elkaar eerst even kunnen leren kennen .

- Basic Master 2 x 8 uur

maak kennis met de energie van de New Paradigm MDT, stel je open voor de meditaties en opschoningen die je mag ontvangen en daarnaast de juiste activaties die aansluiten op jouw ziel .(Ook geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben in energiewerk)

CURSUS INHOUD:

- Het ontstaan en de filosofie van de NPMDT - opschoningen van je energieveld in meerdere lagen en dimensies.

- Meditaties en activaties om jouw innerlijke kracht nog meer ruimte te geven en te bekrachtigen.

 - Theorie over ziekte, emotionele lichaam, het ego , zelfmeesterschap en onvoorwaardelijke liefde in meerdere dimensies

- Hoe een helende sessie te faciliteren  - brain balancing

En ook : het delen in ervaringen, processen, ontwikkeling. Veilige ruimte om te groeien, gesprekken over hoe je deze informatie kan integreren in je dagelijkse leven, heel veel plezier, ontspanning, verdieping, een fijne lunches en alle aandacht en ruimte voor JOU!

Na het goed doorlopen van de workshop ontvang je ook een Werkboek + Certificaat van de NPMDT organisatie.

Tijdsduur : 2 dagen (dus 16 uur)

Investering in jezelf:  350 euro 


- Basic Teacher 3 x 8 uur

Bij deze workshop leer je hoe je deze workshops ook zelf kan geven. Daarnaast vinden ook hier opschoningen, meditaties en activaties (die op jouw ziel aansluiten) plaats. Hiervoor heb je wel minimaal een basic Master certificaat nodig. Combinatieworkshop met de Basic Master is ook mogelijk!

 CURSUS INHOUD

- NPMDT filosofie ,meer informatie en verdieping dan de Basic Master.

- Meer verdiepende meditaties en activaties (als verlengstuk van de Basic Master en wat je I am nog meer wil ontvangen).

- De verantwoordelijkheden van Zelfmeesterschap en de overdracht, wat betekent Zelfmeesterschap (verdieping) en hoe draag je dit over in de workshops als Teacher?

- Uitleg en oefenen in het verwijderen van blokkades en het faciliteren van activaties en meditaties.

- leren Channnelen van informatie.

- Practische informatie over hoe je een workshop geeft, veel ruimte en gelegenheid om te oefenen.

En ook : tijd en ruimte om je ervaringen te delen en duidelijk zicht op de NPMDT organisatie,veilige ruimte om te groeien en het creëren van een stevige basis zodat je zelfverzekerd en vanuit een zuivere verbinding met je ziel zelf deze workshops kan faciliteren. Daarnaast ook plezier, ontspanning, fijne lunches en alle aandacht en focus op jou!

Na het goed doorlopen van de workshop ontvang je ook een Werkboek + Certificaat van de NPMDT organisatie.

LET OP : Na deze workshop heb je de tools gekregen om de workshop te kunnen faciliteren maar onthoud dat het leven ook een leerschool is. de Teacher blijft (als het goed is) ook nog doorleren. Daarom vind ik het erg belangrijk om deze workshops in gelijkwaardige energie te faciliteren, hoewel een ieder  zijn / haar eigen level van ontwikkeling doormaakt.

tijdsduur : minimaal 3 dagen (24 uur)

Investering in jezelf: 475 euro

 
- 13d Master 4 x 8 uur

Een intensieve, alles transformerende workshop die nog meer de bewustzijnslagen schoonmaakt en transformeert. Heerlijk en verdiepend. Geschikt voor mensen die er klaar voor zijn om de echte en Grote verdieping met zichzelf en de wereld aan te gaan. Oude ballast ontstaan uit meerdere levens, voorouderlijke patronen worden in meer lagen schoongemaakt ♥ je leven zal nooit meer hetzelfde zijn :)

 CURSUS INHOUD:
- minimaal 13 activaties 

- DNA zuiveringen en activeringen
- DNA herprogrammeren 

- Meditaties
- Helen oefenen (o.a. brainbalancing)
 - Veel verdieping over het Multi Dimensionale aspect.

- leren Channnelen.

En ook : het delen in ervaringen, processen, ontwikkeling. Veiligheid, gesprekken over hoe je deze informatie kan integreren in je dagelijkse leven, heel veel plezier, ontspanning, verdieping, fijne lunches en alle aandacht en ruimte voor JOU!

Na het goed doorlopen van de workshop ontvang je ook een Werkboek + Certificaat van de NPMDT organisatie.

tijdsduur : 4 dagen (dus 32 uur)

Investering in jezelf : 555 euro

 

13d Master Upgrade 2 x 8 uur

Na de 13d master toe aan nog meer activaties/verdieping in de verschillende multidimensionale lagen? Dan is deze workshop zeker een aanrader!

alleen voor gevorderden! Deze workshop faciliteer ik slechts 1 x per jaar!!

Investering in jezelf: 375 Euro

 

Toe aan verdieping in jezelf en je multidimensionale bewustzijn ? Neem dan contact met mij op: mail mij naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een telefonisch introductiegesprek.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save