" Bij deze wil ik Chandra van harte aanbevelen als een kundige master teacher, invoelend, met veel diepgang en een grote range aan tools en technieken. De playshop die ik bij haar heb gevolgd, is zeker een aanrader voor degenen die verder willen in hun spirituele ontwikkeling.
Amazing experience!!! Dankje wel, Chandra "

O. NLP, Hypnose & Time Line Therapy ® Trainer bij NLP Support Center

 

" Hele prettige ervaringen mee, compassioneel, gaat de extra miles mbt tot onvoorwaardelijkheid naar haar zelf en daarmee haar medemens. Zeer goede spiegel gesprekken mee gehad en hypnose primeur die zeer effectief werkte.
Mijn gevoel is dat ze de drempel naar zelfliefde en reflectie verlaagt waardoor ik meer in mijn eigen kracht ben gaan staan."

Peter" Zeer liefdevolle en eerlijke dame! Haar diensten komen uit een veld van onvoorwaardelijkheid waarin je gedragen wordt. Prachtig! "

Natalie

 

" Ik heb twee workshops bij jou gevolgd. En dit heeft mij veel diepgang gebracht. Ik heb 4 jaar geleden de eerste workshop gedaan de Shamballa 13 d en vorig jaar de workshop master Teacher.
 
Als ik terug kijk is er een boel gebeurd en getransformeerd in de afgelopen jaren, en ik ben mijzelf veel bewuster geworden van wie ik ben en wat ik wil en niet wil. Het hele leven door blijf je leren maar Shamballa heeft mij wel een flink stuk op weg geholpen.
 
De workshops van Chandra zijn erg fijn, ze neemt en heeft alle tijd voor je. Er wordt veel gepraat en dit helpt bij het bewustwordingsproces. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Je krijgt een boel informatie maar nooit meer dan dat je nodig hebt. En hetgeen wat je meekrijgt in de workshops gaat zich na die tijd alleen maar verder en dieper laten zien.
 
De workshop shamballa 13d was heel anders dan mijn ervaringen met reiki workshops. Het was veel diepgaander en ontspannender. Doordat je 4 dagen workshop hebt en het individueel is heb je veel tijd voor diepgang en veel tijd om stil te staan bij jezelf. Het was zeker intensief maar ook weer heel ontspannen.
 
En ondanks de diepgang en vele ervaringen was het ook gewoon erg gezellig en ontspannen!
 
Ik vond het fijn om te ervaren dat de energie zo sterk aanvoelt. En fijn om veel te mediteren. En nu een maand na de workshop merk ik dat er allemaal dingen veranderen in mijn leven en dat steeds meer dingen naar voren komen waar ik wat mee moet. Het is ook mooi om te zien en te voelen dat als je iemand anders behandeld van dichtbij op of afstand hoe sterk de Shamballa energie voor een ander en mijzelf aanvoelt.
 
Ik voel dat dit zeer goed bij mij past en dat er vast nog veel gaat gebeuren de aankomende tijd.
 
Als je nog meer vanuit je eigen gevoel wilt leven en nog dieper wilt gaan in je eigen onderbewust zijn dan is deze workshop zeker een hele goede richting!
 
Ik ga er van genieten! "
 
Groet,
 
Marc
 

" Ik ken chandra nu meer dan een jaar en zij heeft mij bewust gemaakt van dingen die ik onderbewust misschien al wist.
Zonder jou zou ik nog regelmatig diazepam slikken.
Enkele jaren terug ben ik tijdelijk onder behandeling geweest bij een eerstelijns psycholoog. Dit heeft mij niet veel geholpen.
Drie kwartier spreken tegen iemand met wie je geen klik hebt,in mijn ogen onderuitgezakt en niet geïnteresseerd naar mij te luisteren
En toch een rapport over mijn geestesgesteldheid schrijven.
Dus bleef ik door sukkelen met mijn vage klachten.
Tot ik op mijn werk Chandra ontmoette. Mijn gesprekken met Chandra waren het tegenovergestelde dan die van mijn psycholoog.
Goede horizontaal georiënteerde gesprekken.
Chandra luistert oprecht naar je als je met haar praat. Ze gaat dan spiegelen en als ik het niet begreep waar ze op doelde, legde ze het op een andere manier uit
tot ik het wel begreep. Door jou ben ik tot bepaalde inzichten gekomen.
Ik weet nu dat ik hoog gevoelig mens ben. Hierdoor zijn een paar kwartjes gevallen.
Waar komen mijn angsten vandaan? waarom heb ik altijd al het idee gehad dat ik andermans energieën kan voelen?
Waarom ben ik zo vaak lusteloos en vermoeid ?Je hebt mij geleerd hoe ik mij hier tegen kan weren.
En dat ik nu meer denk met mijn hart i.p.v my mind en ego.
En de eerste keer dat ik je tips heb uitgevoerd ervoer ik een rust en kalmte die ik al lang niet meer had gevoeld.
Ik ben tot inzicht gekomen dat alles energie is. En dat alles tot elkaar in verbinding staat.
Positief en negatief. Onvoorwaardelijke liefde maakt alles op deze wereld beter.
En daar gaat het om.
Door jou ben ik op het internet gaan kijken naar hoog gevoeligheid en lichtwerkers.
En heb hier veel over gelezen.
Ik ben inmiddels gestopt met mensen te beoordelen en veroordelen.
Onze gesprekken gingen niet allemaal over mij, ook over jou, en over vele andere dingen.
Je bent een fantastische gesprekspartner.

Chandra bedankt dat je mij hebt ontwaakt uit mijn sluimeringen.
Ik ben nu bewust, maar heb nog een weg te gaan.

Namaste, "

Richard

"Lieve Chandra,

Hartelijk dank voor de workshop van de Basic Master die ik bij jou mocht volgen. Jij bent het die mij toch weer een stuk verder hielp in mijn spirituele zoektocht. Een eye opener mocht je zijn in mijn valkuil, op dat moment niet leuk, maar uiteindelijk wel goed om daar meer inzicht in te krijgen. Liefdevol hielp je mij daarin, gesteund door de New Paradigm MDT familie, om dan weer stevig geaard naar huis te kunnen gaan, om daar ook alles weer goed te integreren in mijzelf en mijn weg weer te vinden in de buitenwereld. "

Een lieve groet van Hilda

 

"Chandra is ondanks haar jonge jaren een wijs iemand en een warme persoonlijkheid. Chandra is zeer intuïtief/sensitief en daarnaast toegewijd in haar werk als healer en docent. Ik beveel Chandra van harte aan.

Chandra is despite her young age a wise person and she has a warm personality. Chandra is very intuitive and sensitive. Furthermore she is very dedicated in her job as a healer and a teacher. I'm very confident in recommending Chandra. "

 

Herman

 

" Chandra is  a wise and gifted teacher who knows how to handle her gifs very well. I followed a workshop and consult which touched me very deep. i can warmly recommend Chandra, not only as a professional but also as a very special and kind person. i am very grateful to know her."

 

Robert Jan